• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Школярі Києва завершать навчальний рік дистанційно

    Опубликовано: 2022-05-05 16:00:46

    Навчальний рік для київських школярів завершиться дистанційно. Про це під час брифінгу повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, передає УНН.

    Цитата

    "Освітні послуги для школярів надаються дистанційно. Є відповідні нормативні документи МОН, які говорять про те, що ми цей навчальний рік закінчимо в режимі онлайн", – заявив він.

    Деталі

    За словами заступника голови КМДА, наразі розглядається можливість відкрити частину садочків.

    "Садочки в Києві готуються до роботи в умовах воєнного стану. Ми розглядаємо можливість відкрити чергові садочки, щоб дати батькам можливість працювати, але це питання поки дискусійне, тому що потрібно відповідати всім правилам безпеки, збираючи дітей в одному місці", - наголосив він.

    Додамо

    Порядок прийому на здобуття вищої освіти в 2022 році офіційно затвердили, згідно з умовами вступу - основна сесія складання мультипредметного тесту, який цього ркоу заміняє ЗНО, відбудеться у середині липня, а головний етап вступної кампанії – у серпні.

    Єлизавета Калітвенцева
     
    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.