• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні можуть продовжити мобілізацію

    Опубликовано: 2022-05-03 13:15:42

    В Україні мобілізація за планом закінчується 24 травня, але процес призову військовозобов'язаних українців можуть продовжити. Про це 2 травня заявив начальник управління персоналу штабу командування Сухопутних військ ЗСУ Роман Горбач.

    "Якщо така потреба буде, продовжуватимуться бойові дії, однозначно буде потреба у поповненні фахівцями, військовими наших військових частин. Тому я думаю, керівництвом буде продовжено мобілізацію після 24 травня", — резюмував Горбач.

    Горбач додав, що кількість мобілізованих українців порівняно з мобілізацією у 2014 році є "високою".

    "Понад два місяці проводиться загальна мобілізація на території нашої держави, всі показники виконані на 100%. Зараз проходить лише доукомплектування", – сказав він.

    Зазначимо, що 76% українців позитивно ставляться до ініціативи щодо мобілізації чоловіків призовного віку певних професій для відновлення країни замість служби в армії. Ще 21% респондентів ставляться до цього нейтрально, 6% виступили проти, а 3% вагалися з відповіддю.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.