• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дієтологи: вживання молока у літньому віці сприяє розвитку онкологічних хвороб

    Опубликовано: 2022-05-01 18:48:09

    Дієтологи розповіли, що вживання молока у літньому віці сприяє розвитку онкологічних хвороб. Молоко — не кращий продукт для вживання у літньому віці, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    На думку лікарів-дієтологів, вживати молоко слід лише у молодому віці, інформує Ukr.Media.

    Лікарі розповіли, що пити молоко у літньому віці небезпечно через вміст у ньому досить великої кількості гормонів. Компоненти молока здатні прискорювати обмін речовин, зауважують вони. Лікарі підкреслили, що посилення обміну речовин у літньому організмі призводить того, що він «дуже швидко старішає».

    Лікарі пояснили, що наявність таких речовин у коров’ячому молоці обумовлена тим, що воно призначене для телят, які, харчуючись ним, повинні швидко вирости. В організмі літньої людини дані сполуки можуть активізувати небажані, небезпечні процеси, у тому числі підвищити ризик розвитку раку. Як сказали фахівці, «молоко містить інсуліноподібний фактор росту, естрогени, які допомагають рости м’язовій масі, але, потрапляючи у організм людини, якій вже не потрібне зростання, цей продукт стимулює зростання новоутворень».

    Медики резюмували, що молоко у літньому віці «не дуже корисне», і порекомендували пити молоко лише молодим людям.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.