• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Жінок з дітьми та літніх людей закликали ще не повертатися до Києва – КМВА

    Опубликовано: 2022-04-29 17:00:06

    Київська міська військова адміністрація закликала студентів, жінок із маленькими дітьми та людей похилого віку поки не повертатися до столиці. Про це повідомляє УНН із посиланням на Telegram КМВА.

    Деталі

    Зазначили, що зараз помітно пожвавилося життя Києва. Дедалі більше людей стали з'являтися на вулицях, а автівок — на дорогах.

    Як повідомила КМВА, безпосередньої загрози захоплення столиці немає. Однак повітряна загроза для Києва не зникла, а вчорашні ракетні удари це підтверджують.

    Цитата

    "Враховуючи останні події повʼязані із пожежами на нафтобазах, підривами складів боєприпасів на території рф, а також риторикою путінських пропагандистів, можна сказати, що така загроза навпаки зросла.

    Ми просимо не повертатися студентів, жінок із маленькими дітьми, людей похилого віку!" — ідеться у повідомленні.

    Нагадаємо

    Очільник Київської міської військової адміністрації Микола Жирнов заявив, що операцію з оборони Києва завершено, але ворог не відмовився від агресивних намірів.

    Вікторія Данильченко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.