• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Військова підтримка України союзниками по НАТО сягнула 8 млрд дол. - Столтенберг

    Опубликовано: 2022-04-28 09:30:00

    Союзники по НАТО пообіцяли та надали Україні військову підтримку на щонайменше 8 мільярдів доларів США, повідомив під час пресконференції у середу Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, пише УНН.

    Цитата

    "Союзники по НАТО посилили свою підтримку України, і на сьогодні союзники по НАТО пообіцяли і надали Україні не менше 8 мільярдів доларів США на військову підтримку. І ми бачимо важливість подальшого посилення нашої підтримки України", - повідомив Столтенберг.

    Деталі

    З його слів, співпраця між НАТО та ЄС завжди була важливою, але "особливо зараз, коли нашим основним цінностям, демократії, верховенству закону, повазі суверенітету та територіальній цілісності загрожує жорстоке вторгнення росії в Україну". "Ще важливіше, щоб Європейський Союз та НАТО були разом", - додав він.

    Раніше

    Під час зустрічі міністрів оборони 40 країн у Німеччині на базі повітряних сил США "Рамштайн" голова Пентагону Ллойд Остін заявив, що США "зрушать небо і землю" для підтримки України у боротьбі з вторгненням рф.

    Юлія Шрамко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.