• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зеленський: Розуміємо, що відбувається у Придністров'ї, і готові до будь-якого розвитку подій

    Опубликовано: 2022-04-27 14:30:03

    Росія намагається дестабілізувати ситуацію в регіоні Придністров'я, але Збройні сили України готові до можливої ескалації з боку російських військ на тимчасово окупованій території Молдови. Про це заявив президент Володимир Зеленський.

    Зеленський зазначив, що повністю поділяє оцінку ситуації з боку президента Молдови Майї Санду.

    Президент також повідомив, що обговорив це питання з прем'єр-міністром Румунії Ніколає Чуке, який перебував із візитом у Києві 26 квітня.

    "Ми ясно розуміємо, що це один із кроків Російської Федерації. Це вже працюють там спецслужби. Це вже не просто про фейкові новини. Зрозуміло, для чого – для дестабілізації ситуації в регіоні, загроз Молдові. Вони їм показують, що якщо Молдова буде підтримувати Україну будуть ті чи інші кроки", – сказав Зеленський.

    За його словами, Україна знає, що російські війська, які протягом багатьох років присутні на території тимчасово окупованої частини Молдови – Придністров'я, перебувають у постійній готовності.

    "Але ми розуміємо їхні потужності, ЗСУ до цього готові і їх не бояться", – запевнив президент.

    Наталия Медведева
     
    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.