• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президентка Словаччини російською закликала окупантів припинити війну проти України

    Опубликовано: 2022-04-27 14:15:03

    Президентка Словаччини Зузана Чапутова записала звернення до російських окупантів із закликом припинити війну проти України. Звернення записано російською мовою й опубліковано у Twitter Чапутової.

    Вона каже росіянам, що їм ніхто не загрожував і не хотів заподіяти шкоди, "але ви завдаєте шкоди".

    Чапутова навела кілька прикладів свідчень насильства російських військових стосовно українських жінок і наголосила, що "втрачає слова".

    "Кожна війна – це насильство. Тому на шляху до цивілізації людство домовилося про певні правила, щоб захистити тих, хто може стати жертвами війни. Але й офіцерська честь, і військова дисципліна, і правила ведення війни – все це ви втратили і зраджуєте все це з кожним із перерваних вами цивільних життів", – сказала вона.

    "Російські солдати, командири та всі, кого це стосується! Якщо ви все ще відчуваєте в собі залишки людяності, оживіть її й покінчіть із цією жахливою війною. Адже з кожним днем ви тільки збільшуєте армію поранених душ і тіл жінок, дітей і невинних людей. Завдавати біль беззахисним – це вияв найбільшої слабкості", – зазначила президентка Словаччини.

    Вадим Ребрина

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.