• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Молдова підвищує готовність, але не планує блокаду Придністров'я

    Опубликовано: 2022-04-27 12:00:10

    Президентка Молдови Майя Санду заявила, що інциденти у Придністров'ї пов'язані з напруженістю, яка існує між різними силами у цьому невизнаному формуванні, повідомляє NewsMaker.

    "Наш аналіз говорить про те, що існує напруженість між різними силами всередині Придністров'я, зацікавленими у дестабілізації ситуації. Цей факт робить регіон уразливим та створює ризики для Молдови", — зазначила Санду.

    Вона наголосила, що Кишинів наполягає на мирному вирішенні придністровського конфлікту та не планує блокаду Придністров'я.

    Нагадаємо, у Тирасполі, столиці невизнаної Придністровської молдавської республіки, прогриміли вибухи біля будівлі "міністерства держбезпеки".

    Потім двома вибухами було пошкоджено вежі зв'язку.

    Служба інформації та безпеки Молдови скликала термінове засідання. У Бюро реінтеграції Молдови заявили, що вибухи, що відбулися в Тирасполі, — привод для створення напруженості в придністровському регіоні.

    Сергій Горєлов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.