• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Трамп: Путін погрожує ядерною війною, бо всі її бояться. Треба сказати, що ми сильніші

    Опубликовано: 2022-04-26 17:00:34

    Російський диктатор Путін став частіше згадувати про небезпеку ядерної війни, бо світ цього боїться. Потрібно сказати йому, що в США є ядерна зброя потужніша, ніж у Росії. Про це заявив 45-й президент США Дональд Трамп, передає The New York Post.

    Трамп у телешоу Пірса Моргана різко відгукнувся про використання Путіним N-слова (N-word – "слово на букву N", nuclear, ядерний).

    Трамп заявив, що якби зараз був президентом США, то зробив би все, щоб Путін припинив використовувати це слово.

    "Путін використовує "N-слово". Я називаю це "слово на букву N". Він постійно використовує "N-слово", слово "ядерний". Так не можна, ти не повинен цього робити", – заявив Трамп.

    45-й президент США сказав, що Путін все частіше говорить про ядерну загрозу, тому що це лякає світ.

    "Він використовує його щодня. І всі так бояться, так бояться, так бояться. І оскільки вони бояться, він використовує його дедалі більше. Ось чому він робить те, що робить просто зараз", – сказав Трамп.

    На запитання, що б він сказав Путіну, якби залишився головнокомандувачем, Трамп відповів: "Я сказав би, що у нас є набагато більше, ніж у тебе. Набагато-набагато потужніше, ніж у тебе. І ти більше ніколи не зможеш використати це слово. Ти більше ніколи не зможеш використати ядерне слово. А якщо ти це зробиш, у нас будуть проблеми".

    Наталия Медведева

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.