• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Молдові та Казахстану треба готуватися до «братанія» з боку росіян – Данілов

    Опубликовано: 2022-04-26 16:00:21

    Молдові та Казахстану треба підготуватися до того, що Росія захоче посилити з ними "братні" відносини. Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов у ефірі національного телемарафону.

    Секретар РНБО прокоментував нещодавню заяву глави МЗС РФ Сергія Лаврова про те, що Молдова та Казахстан – братні країни для Росії.

    Данілов нагадав, що у невизнаному Придністров'ї перебувають близько 1500 російських військових.

    "Я хочу нагадати, що це найстаріший конфлікт, який стався на території тоді ще Радянського Союзу і він триває досі. У цьому безпосередню участь бере РФ, вона його модерує, вона там тримає півтори тисячі свого війська. І не далі, ніж два дні тому, Лавров заявив, що молдавани є їхніми "братами", і навіть "братами" є ще й казахи. Тому їм потрібно приготуватися до таких "обіймів", які завжди роблять росіяни, щоб "брататися". І це може бути початком такого "братанія" на території Молдови", – заявив секретар РНБО.

    Він зазначив, що з 2014 року росіяни активно через зброю "братаються" з Україною.

    "Так зване "братське братання" через вбивства, зґвалтування та насильство зараз може поширитися на Молдову та на Казахстан", – сказав Данилов.

    Наталия Медведева

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.