• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Фахівці визначили продукти, через які організм старішає швидше

    Опубликовано: 2022-04-21 18:08:36

    Експерти визначили продукти, через які організм старішає швидше. Певні продукти пришвидшують старішання організму людини.

    Не лише тривале перебування на сонці (особливо без сонцезахисного крему) прискорює старішання шкіри, але й деякі харчові звички можуть швидше зробити організм людини на кілька років старшим. Експерти перерахували продукти, які найсильніше викликають старішання нашого організму, інформує Ukr.Media.

    Гостра їжа

    Звичайно, не варто повністю відмовлятися від вживання гострої їжі, але розумне обмеження допоможе уникнути старішання шкіри. Так само вживання гострої їжі може викликати погіршення стану шкіри, схильної до розацеа, яке часто зустрічається у жінок у менопаузі. Гострі продукти розширюють кровоносні судини, що може призвести до почервоніння шкіри або появи плям.

    Оброблене м’ясо

    Ми полюбляємо м’ясну нарізку, проте під час святкового застілля все ж таки краще відмовитися від даної продукції. Це посприяє не лише здоров’ю серця, але й вашої шкіри. Оброблене і в’ялене м’ясо, включаючи хот-доги, салямі, пепероні і ковбасу, містить велику кількість насичених жирів, натрію і сульфітів, які зневоднюють шкіру і послаблюють колаген (основний компонент вашої шкіри), викликаючи запалення.

    Маргарин

    Маргарин для бутербродів ніколи не є гарним вибором. Спред містить частково гідрогенізовані олії, вони ж трансжири, які можуть зробити вашу шкіру більш вразливою до ультрафіолетового випромінювання (УФ). Особливо ця порада є актуальною з настанням сонячних літніх днів.

    Алкоголь

    Спиртне дуже зневоднює, що безпосередньо впливає на шкіру. Адже 64 % вашої шкіри — це вода. Не кажучи вже про те, що ніч після надмірного вживання алкоголю може викликати набряк на вашій шкірі. Це може викликати втрату колагену або сприяти появі зморшок. Пийте алкоголь у помірних кількостях не лише для вашої шкіри, але й для вашого загального здоров’я!

    Солодкі продукти

    Якщо ви їсте забагато оброблених продуктів, які завантажені доданими цукрами, ваш організм буде виробляти більш просунуті кінцеві продукти глікірування (AGEs), які пошкоджують колаген. Насправді, цей віковий процес стимулюється, коли ваш рівень цукру є високим. Замініть цю тягу до солодощів на фруктові смузі або темний шоколад.

    aspekty.net

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.