• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • З початку квітня в Україну збільшився пасажиропотік - повертаються раніше евакуйовані українці

    Опубликовано: 2022-04-18 12:30:51

    З початку квітня Держприкордонслужба фіксує збільшення пасажиропотоку в Україну - на сьогодні в'їхало вже близько 400 тисяч осіб. Серед них раніше евакуйовані українці.

    За даними Держприкордонслужби, з 2 по 15 квітня західні кордони України з ЄС та Молдовою перетнули більше 900 тисяч осіб. При цьому в Україну в‘їхали близько 400 тисяч осіб, а виїхали - понад 500 тис. осіб.

    “Збільшення пасажиро-транспортного потоку здебільшого пов’язана з поверненням в Україну на Великодні свята тих, хто працює або навчається закордоном. Також відмічається повернення раніше евакуйованих українців з метою відвідування родичів та своїх домівок”, - зазначають у відомстві.

    Нагадаємо, за даними ООН, станом на 14 квітня в Україну повернулися 870 тисяч біженців, які раніше виїхали через війну. В середньому зараз повертається по 30 тисяч людей на добу.

    Раніше, 13 квітня, мер Києва Віталій Кличко повідомив про те, що дві третини мешканців Києва вже повернулися додому.

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.