• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Біль за наявності артриту можна зменшити, вживаючи певні продукти

    Опубликовано: 2022-04-16 13:48:07

    Артрит — захворювання, що характеризується запаленням суглобів, набряками і сильними больовими відчуттями. Люди з артритом змушені у періоди загострення приймати досить сильні препарати для зняття запалення і больових відчуттів, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Фахівці назвали три продукти, завдяки яким можна зменшити кількість прийнятих ліків і позбутися від неприємних симптомів даного захворювання, інформує Ukr.Media.

    Перше місце у списку посідає улюблена багатьма людьми ягода — полуниця. Власними протизапальними властивостями ця ягода зобов’язана великій кількості флавоноїдів. Досить високий вміст у полуниці вітаміну С допомагає знизити ризик розвитку подагри, гіпертонії і розвитку гіперхолестеринемії.

    Наступною корисною ягодою експерти назвали кавун. Цей продукт також багатий на сполуки, що знижують запальні процеси у організмі пацієнтів з артритом. Наявність у кавуні бета-криптоксантину допомагає й зовсім уникнути розвитку даного захворювання.

    Вживання у їжу винограду допоможе забезпечити організм такими корисними речовинами як антиоксиданти і поліфеноли, що містять сполуки, завдяки яким значно знижуються негативні відчуття, які викликані артритом.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.