• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міністр оборони Словаччини: Путін – Гітлер, Україна буквально виборює наше майбутнє

    Опубликовано: 2022-04-15 15:30:23

    Міністр оборони Словаччини вважає, що президент російських окупантів Володимир Путін – сучасний варіант лідера нацистів XX століття Адольфа Гітлера. Про це Ярослав Надь сказав в інтерв'ю The New York Times, запевнивши, що Братислава продовжить підтримувати Україну.

    Путін, за його словами, "дорівнюється Гітлеру" і має бути зупинений в Україні, перш ніж почне зазіхати на території далі на Захід: "Україна буквально бореться за наше майбутнє".

    "Росія вбиває тисячі людей в Україні, і я не збираюся підраховувати голоси, які я втрачу (або придбаю) на підставі рішень уряду про допомогу [ЗСУ]. Єдине, на що я розраховую, – це життя, яке ми можемо врятувати в Україні", – сказав Надь.

    Він зазначив, що до повномасштабного вторгнення Росії в Україну "було б немислимо" відправляти на схід стільки озброєнь, але зараз "парадигма зовсім інша", а Словаччина "стала прифронтовою країною з війною на кордоні".

    Евгений Пилипенко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.