• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент України Володимир Зеленський закликав усіх, хто виступає проти війни в Україні, вийти 24 березня на вулиці та площі своїх міст і вимагати її припинення

    Опубликовано: 2022-03-25 13:40:26

    Президент України Володимир Зеленський закликав усіх, хто виступає проти війни в Україні, вийти 24 березня на вулиці та площі своїх міст і вимагати її припинення.

    «Ми всі повинні зупинити Росію. Світ має зупинити війну. Я дякую всім, хто підтримує Україну. На підтримку свободи.


    Але війна триває. Терористичні акти проти мирного населення тривають. Минув місяць! Так довго! Це розриває моє серце, серця всіх українців і кожної вільної людини на планеті. Тому я прошу вас протистояти війні! «Про це він сказав у відеозверненні.

    "Починаючи з 24 березня – через місяць після російського вторгнення… З цього дня і після. Залиште свої офіси, свої домівки, свої школи та університети. Ідіть заради миру. Виходьте з українською символікою, щоб підтримати Україну, підтримати свободу, підтримати життя. Ідіть на свої площі, на вулиці", - закликав він.

    "Зробіть себе видимим і почутим. Скажіть, що люди важливі. Свобода важлива. Важливий мир. Україна важлива. З 24 березня. У центрах ваших міст. Усі як ті, хто хоче зупинити війну", - сказав він.

    Джерело: https://t.me/V_Zelenskiy_official/940

    Subscribe to our channels on Viber and WhatsApp

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.