• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Російські окупанти розбомбили дитячу лікарню та пологовий будинок у Маріуполі

    Опубликовано: 2022-03-10 14:00:36

    Окупанти з РФ здійснили авіаудар по дитячій лікарні та пологовому будинку в Маріуполі на Донеччині, де була домовленість про зелений коридор.

    9 березня війська РФ здійснили два авіаудари в Маріуполі Донецької області, що влучили у дитячу лікарню та пологовий будинок. Раніше у цьому районі було домовлено про зелений коридор для евакуації населення. Про це повідомляє Національна поліція в Донецькій області.

    «Російські окупанти здійснили авіаудар по лікарні та пологовому будинку в Маріуполі. На місці працює поліція. Сьогодні росіяни скинули авіабомбу в район лікарні та пологового будинку, де перебували мами з дітьми. Кількість загиблих і постраждалих встановлюється», – повідомляє Нацполіція.

    Міська рада Маріуполя також поширила фото однієї з вирв, що утворилася внаслідок цього обстрілу.

    У Нацполіції додають, що ще один авіаційний удар прийшовся поблизу, у центрі міста. Поліцейські документують наслідки бомбардування. Вибухотехніки збирають речові докази для Міжнародного суду Організації об'єднаних націй.

    Понад 200 тисяч мирних жителів Маріуполя наразі стикаються з «подвійною небезпекою – безперервними обстрілами і все більш гострою нестачею чистої води». А обстріл лікарні президент України Володимир Зеленський назвав «звірством».

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.