• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • США і Польша обдумують, як передати Україні винищувачі, — CNN

    Опубликовано: 2022-03-07 11:00:04

    Сполучені Штати Америки обговорюють з Польшею можливість надати літаки-винищувачі Україні. Про це в коментарі CNN повідомив представник Білого дому, передає “Українська правда”.

    Наразі країни визначають, “які можливості США могли б надати для підтримки Польщі, якщо вона вирішить перекинути літаки до України".

    За словами представника Білого дому, відправка винищувачів до України — це “самостійне рішення, яке може ухвалити будь-яка країна”.

    Разом з тим він зазначив, що потрібно опрацювати логістичні питання, приміром, як перекинути літак з Польщі до України.

    Нагадаємо, раніше Україна заявила, що українські пілоти прибули до Польщі, щоб отримати військові літаки від партнерів з ЄС — радянські винищувачі МіГ-29 та Су-25. Згодом Польща заявила, що спрямувати літаки в повітряний простір України — це військове втручання в конфлікт.

    Повітряні Сили України за добу знищили 11 вертольотів, три винищувачі, два штурмовики та військово-транспортний літак з десантом
    24 лютого 2022 року президент Російської Федерації Володимир Путін об’явив про початок вторгнення російських військ в Україну. Міста обстрілюють ракетами. Точаться позиційні бої — українці намагаються стримати російські війська. Є жертви серед цивільного населення та військових.

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.