• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україну їдуть 16 тисяч добровольців, перші вже прибувають — Зеленський

    Опубликовано: 2022-03-04 18:00:48

    Боротися з російською агресією Україні допоможуть 16 тисяч іноземних добровольців, які вже виїхали. Про це у щоденному відеозверненні заявив президент України Володимир Зеленський.

    "Україна вже зустрічає іноземних добровольців, які їдуть до нашої країни. Перші з 16 тисяч, вони їдуть захищати нашу свободу та наше життя, і це буде успішно, я в цьому впевнений", - сказав глава держави.

    Зеленський також зазначив, що Україна щодня отримує від партнерів "дедалі більше потужної зброї".

    "Ми відновимо кожен будинок, кожну вулицю, кожне місто. І говоримо Росії: "Вчіть слова "репарації" та "контрибуції". Ви відшкодуєте нам усе, що зробили проти нашої держави, проти кожного українця. У повному обсязі", - додав Зеленський.

    Нагадаємо, українські воїни чинять завзятий опір військам РФ і завдають їм величезних втрат. Станом на ранок 3 березня окупанти втратили вже 9 тисяч людей.

    ЗСУ продовжують стійко оборонятися, блокувати сили окупантів та контратакувати. ЗС Росії намагаються наступати у напрямку Києва.

    Сергій Горєлов

    Инф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.