• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Моніторинг ООН: На 1 березня через агресію Росії постраждали 753 цивільних

    Опубликовано: 2022-03-03 18:00:32

    Моніторингова місія ООН з прав людини в Україні заявила, що з початку російського вторгнення станом на північ 1 березня зафіксувала вже 752 загиблих та постраждалих серед мирного населення України.

    У звіті місії йдеться, що протягом 1 березня Управління Верховного комісара ООН з прав людини (УВКПЛ) зафіксувало 227 випадків загибелі цивільних осіб (15 з них – віком до 18 років) та 525 поранених.

    Автори звіту зазначають, що це більше, ніж загальна кількість жертв серед цивільного населення, зафіксована УВКПЛ у зоні конфлікту на сході України з 2018 до 2021 року (136 убитих та 577 поранених).

    УВКПЛ вважає, що реальні цифри значно вищі, особливо на контрольованій Києвом території, і особливо останніми днями, оскільки надходження інформації з деяких місць, де велися інтенсивні бойові дії, затримувалося, і багато даних через це не вдалося врахувати.

    Сергей Бережной

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.