• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Здоров’я щитоподібної залози залежить від того, що ми вживаємо

    Опубликовано: 2022-03-01 15:48:34

    Один з найголовніших органів потребує постійної підтримки, а саме — постачання корисними речовинами і вітамінами. А влітку набагато легше знайти природне джерело вітамінів у вигляді свіжих фруктів і овочів. Однак є продукти, без яких щитоподібній залозі буде важко у будь-який час року, про що ми й збираємося поговорити сьогодні, інформує Ukr.Media.

    Яблука

    Це фрукти, які здатні захистити щитоподібну залозу від ракових клітин, принаймні, у цьому запевняють нас лікарі. Для більшої користі яблука не рекомендується чистити, лише ретельно промити. Уся річ у тім, що у яблуках міститься вітамін B17, який дуже важливий для правильного обміну речовин, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Морська капуста

    Досить специфічний продукт, який дуже рідко з’являється у раціоні міського жителя, і дуже даремно. У ламінарії міститься величезна кількість йоду, а цей елемент просто необхідний для правильної роботи щитоподібної залози. Тут важливо пам’ятати, що капуста не має бути заправлена майонезом — лише олією або зовсім без заправки. Не додавайте у організм зайвий холестерин.

    Горіхи

    Неймовірно корисний продукт, що містить практично усі важливі вітаміни. Щитоподібну залозу «цікавлять» вітаміни C, E і B. Зазвичай, пацієнтам з порушенням у роботі щитоподібної залози фахівці рекомендують додавати у раціон волоські і мускатні горіхи у будь-якому вигляді.

    Червона риба

    Морські продукти важливі для кожного. Неймовірно корисний елемент Oмега-3 важливий для правильної роботи багатьох систем, а також для зміцнення судин. За наявності проблем з щитоподібною залозою рекомендується червона риба у вареному або слабосоленому вигляді, але намагайтеся обирати не дуже жирний сорт.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.