• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Джонсон: Росії заборонять розрахунки в доларах та фунтах у разі нападу на Україну

    Опубликовано: 2022-02-21 15:30:53

    Наявні дані свідчать про те, що Росія планує "найбільшу війну в Європі з 1945 року". Про це в Мюнхені, де відбувається щорічна безпекова конференція, заявив прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон, повідомляє BBC.

    За словами Джонсона, британська розвідка вважає, що Росія має намір розпочати вторгнення в Україну та оточити Київ.

    "Люди повинні розуміти, яку величезну ціну має людське життя", – сказав він.

    Джонсон зазначив, що Велика Британія запровадить ще жорсткіші санкції проти Росії, ніж передбачалося раніше. Він сказав, що Велика Британія та США покладуть край "торгівлі російських компаній у фунтах та доларах".

    На запитання, чи вважається неминучим російське вторгнення, Джонсон сказав: "Боюсь, що саме на це вказують докази". "Річ у тому, що за всіма ознаками план уже в якомусь сенсі почав реалізовуватися", – сказав він.

    За словами Джонсона, президент США Джо Байден сказав західним лідерам, що, за даними розвідки, російські війська планують увійти до України не лише зі сходу, через Донбас, а й із Білорусі.

    "Я боюся, що план, який ми бачимо, – це план чогось, що з погляду масштабу може стати справді найбільшою війною в Європі з 1945 року", – сказав прем'єр Великої Британії.

    Він додав, що може йтися про загибель не лише українців, а й "молодих росіян".

    Вадим Ребрина

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.