• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ознаками підвищення холестерину можуть бути судоми та біль у ногах

    Опубликовано: 2022-02-14 06:34:54

    Певний дискомфорт у ногах може бути ознакою підвищеного холестерину в організмі.

    Вчені розповіли, що ознаками підвищення холестерину можуть бути судоми та біль у ногах. Певний дискомфорт у ногах може бути ознакою підвищеного холестерину в організмі.

    Нещодавно стали відомими результати дослідження, що пояснюють появу у ногах оніміння, болю і судом. За отриманими вченими даними, цим фактором може бути високий рівень холестерину, інформує Ukr.Media.

    Як відомо, скупчення великої кількості холестеринових бляшок на стінках судин викликає порушення циркуляції крові. Про зміну надходження крові до життєво важливих органів організм сигналізує різними симптомами. Оскільки кінцівки людини забезпечені досить великою кількістю судин, порушення кровообігу у них викликає ряд неприємних симптомів. Експерти з Південного інституту серцево-судинних захворювань визначили 5 найбільш яскраво-виражених симптомів, виявивши які слід звернутися до медиків, щоб своєчасно почати лікування гіперхолестеринемії:

    поява хворобливих спазмів м’язів у області ніг;
    поява відчуття оніміння і слабкості у нижніх кінцівках;
    зниження кількості рослинності на ногах;
    зниження температури і відчуття холоду в області однієї з гомілок або стопах;
    слабке прослуховування пульсу в області ніг.
    На підставі даних симптомів лікар може запідозрити зміни рівня холестерину в організмі, і призначити відповідне дослідження крові, а також необхідні препарати для нормалізації його показників.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.