• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Два тижні піку. Зростання COVID-випадків продовжиться, очікуються нові «червоні» зони, - KSE

    Опубликовано: 2022-02-08 16:30:49

    Україна ще не пройшла чергову хвилю коронавірусу. Очікується, що пік захворюваності спостерігатиметься протягом найближчих двох тижнів.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг керівника Центру економіки охорони здоров'я KSE Institute Юрія Ганиченка.

    "Ми очікуємо найближчими днями зібрання держкомісії з ТЕБ і НС і прийняття рішення про відведення регіонів у червоний рівень епіднебезпеки. Підставою для входження в червоний рівень є невиконання двох чи більше показників адаптивного карантину понад три дні поспіль. Зараз найбільш проблемним для регіонів є коефіцієнт виявлених випадків і також рівень госпіталізації", - розповів Ганиченко.

    За його словами, в Україні сповільнюються темпи захворюваності на COVID-19. Проте пік коронавірусу ще попереду.

    "Захворюваність не спадає, ми бачимо сповільнення темпів зростання. Зростання ще продовжиться, в найближчі два тижні ми побачимо пік", - додав експерт.

    Як повідомляло РБК-Україна раніше, за минулу добу українські спеціалісти підтвердили понад 34 тисячі нових випадків коронавірусу.

    Водночас за добу, 7 лютого, в Україні зробили майже 64 тисячі щеплень проти COVID-19.

    Инф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.