• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • П'ять країн створили фонд допомоги Донбасу: Велика Британія, Швейцарія, Швеція, США і Канада

    Опубликовано: 2022-02-03 15:15:32

    2 лютого представники п'яти країн підписали меморандум щодо створення фонду "Партнерство за сильну Україну". Про це повідомляє пресслужба міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

    Фонд, який було задумано у серпні минулого року, створили Велика Британія, Швейцарія, Швеція, США і Канада, займатиметься підтримкою довгострокового розвитку громад, що постраждали від війни з Росією, і підготовкою до соціальної, економічної й політичної реінтеграції тимчасово окупованих територій.

    За планом перша фаза реалізації програми фонду "Партнерство за сильну Україну" триватиме до березня 2024 року, а її бюджет складе 35 млн фунтів стерлінгів.

    Попередньо затверджено проєкти з підтримки найбільш уразливих громад, посилення цивільно-військової співпраці та покращення енергоефективності у Луганській і Донецькій областях.

    Фонд братиме участь у протидії дезінформації.

    Наталия Медведева

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.