• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Екшн-камери: в чому особливість пристроїв та кому це потрібно

    Опубликовано: 2022-02-01 18:36:03

    Екшн-камери: в чому особливість пристроїв та кому це потрібно

    Наше життя сьогодні важко уявити без соцмереж, яскравих селфі та відео, які просто захоплюють подих. Однак для того, щоб робити якісні знімки та знімати відео, потрібні надійні і потужні камери та фотоапарати.

    Особливою популярністю користуюся екшн-камери, які відкривають багато можливостей для своїх власників. Крім того, фахівці стверджують, що саме за ними – майбутнє фото- та відеоіндустрії. На відміну від великих фото і відеокамер, екшн-камери дуже компактні. Тому вони незамінні для любителів подорожей, екстремальних видів спорту. Пристрої дозволяють отримати чітке відео навіть під час зйомки в нічний час чи в умовах поганого освітлення. Та це ще не всі переваги екшн-камер. Вони стійкі до ударів, впливу вологи та перепаду температур.

    Відмінно себе зарекомендували екшн-камери GoPro, які вже майже 15 років використовують у різних країнах світу. Вони мають зручний інтерфейс, прості у використанні і при цьому дозволяють отримувати чіткий фото- і відеоконтент. Завдяки роздільній здатності 1080p і частоті 60 к/с ви можете фіксувати навіть дуже динамічні дії, наприклад спортивні змагання. А обробити відзняті матеріали можна в спеціальному додатку для смартфона.

    Наприклад, модулі до об’єктива GoPro 10 Max Lens Mod можна використовувати для зйомки під водою, ландшафтної зйомки. Їх можна встановлювати на камеру, закріплену над чи під квадрокоптером. Це універсальні пристрої і для роботи, і для відпочинку. Завдяки їм ви зможете зафіксувати і перші кроки малюка, і сімейні свята, і подорожі.

    Кілька практичних порад

    Щоб отримати якісні фото і відео, прислухайтеся до порад професіоналів.

    1. Знімайте під різними кутами, не бійтеся експериментів. Це допоможе змонтувати цікавіше відео.

    2. Частота кадрів. Сучасні екшн-камери підходять для зйомки високошвидкісного відео, яке ефектно сповільнюється. Але якщо ви будете використовувати цей режим постійно, то можна швидко зайняти весь обсяг пам’яті пристрою.

    3. Слідкуйте за чистотою об’єктиву. На перший погляд, це банальна порада, але саме чистота об’єктиву – запорука якісних знімків. На лінзи осідають частинки пилу, може потрапити волога. Тому у разі забруднення відразу очищуйте лінзу.

    Підберіть надійне кріплення для екшн-камери, адже від цього залежить безпека і комфорт під час зйомки. Ні в якому разі не використовуйте для кріплення пристрою несумісні з вашою моделлю засоби. Адже в результаті ви отримаєте неякісне зображення або ж можете пошкодити пристрій.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.