• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • США співпрацювали з Україною під час підготовки санкцій проти проросійських політиків – Держдеп

    Опубликовано: 2022-01-21 14:15:18

    Під час підготовки санкцій проти чотирьох українців, які виконують вказівки ФСБ Росії, Сполучені Штати співпрацювали з урядом України. Про це йдеться у повідомленні Держдепартаменту США.

    Як зазначається, Росія роками використовувала гібридну тактику, включно з дезінформацією та інші кампанії впливу, аби дестабілізувати Україну.

    У Держдепі повідомили, що напередодні можливого подальшого вторгнення в Україну російські спецслужби вербують українських громадян, які обіймають ключові посади, щоб отримати доступ до конфіденційної інформації та створювати нестабільність в Україні.

    Щоб завадити цій підривній діяльності, США у тісній співпраці з урядом України працюють над виявленням, викриттям та покладанням відповідальності на агентів впливу ФСБ РФ.

    У Держдепі додали, що кампанії впливу Росії зосереджені не лише на Україні.

    Протягом понад десяти років Росія використовувала засоби дезінформації та філії розвідувальних служб у всьому світі для поширення хибних наративів на підтримку своїх стратегічних цілей.

    Як заявили у Держдепі, США продовжуватимуть робити кроки, зокрема в партнерстві з українським урядом, щоб виявляти, викривати і припиняти дестабілізаційні зусилля Росії в Україні.

    Сполучені Штати також продовжать викривати та протидіяти глобальній кампанії шкідливого впливу Росії в Україні та за її межами.

    Наталия Медведева

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.