• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Австрії вводять обов'язкову вакцинацію для осіб старше 18 років

    Опубликовано: 2022-01-18 09:15:23

    В Австрії в лютому набуде чинності закон про обов'язкову вакцинацію від коронавірусу. Прищеплювати будуть всіх громадян країни старше 18 років.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на австрійське видання PULS 24.

    "З початку лютого в Австрії діятиме обов'язкова вакцинація від коронавірусу", - зазначає видання.

    Вакцинація буде обов'язковою для громадян країни старше 18 років. На першому етапі штрафувати за відмову від щеплення не буде. Карати почнуть з 15 березня. Ухильникам загрожує штраф від 600 до 3600 Євро. Тюремний термін законопроєктом не передбачений.

    З квітня почнуть штрафувати за недотримання термінів вакцинації. Згідно з документом, вимога про обов'язкову вакцинацію діятиме до 31 січня 2024 року.

    Виняток з обов'язкової вакцинації становлять громадяни до 18 років, вагітні та особи, яким не можна робити щеплення за медичними показаннями. У випадку перехворіли на інфекцію виняток діє протягом 180 днів після позитивного тесту.

    Нагадаємо, наприкінці грудня минулого року Національна рада з вакцинації Через поширення штаму "Омікрон" запропонував вводити четверту дозу препарату від коронавірусу.

    ДМИТРИЙ КУЗНЕЦОВ

    Инф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.