• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • З'їздили на Донбас. Данія виділяє Україні 22 млн євро на безпеку – Кулеба

    Опубликовано: 2022-01-17 15:15:33

    Данія виділяє Україні додатково 22 млн євро на безпеку. Про це повідомив у Twitter міністр закордонних справ Дмитро Кулеба за підсумками візиту до України глави МЗС Данії Йєппе Кофода, який сьогодні відвідав лінію розмежування на Донбасі.

    Кулеба подякував Йєппі Кофоду за своєчасний візит на Донбас, який свідчить про солідарність Данії з Україною на тлі загроз із боку Росії.

    Глава української дипломатії заявив, що високо цінує рішення Данії виділити додаткові 22 млн євро на посилення сектору безпеки України і назвав це проявом справжньої дружби.

    У Facebook штабу операції об'єднаних сил повідомили, що сьогодні Кофод та ще два члени данської делегації відвідали лінію розмежування на Донбасі.

    Іноземні дипломати поспілкувалися з військовими ООС та вшанували пам'ять українських бійців, поклавши квіти біля меморіалів загиблим у селищі Піски та Первомайському.

    Наталия Медведева

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.