• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україні потрібні сучасне озброєння, політична підтримка та єдність з країнами ЄС, - Кличко

    Опубликовано: 2022-01-17 09:45:46

    Україні потрібні сучасне озброєння, політична підтримка та єдність з європейськими країнами, адже ми бачимо своє майбутнє як демократична держава.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву Віталія Кличка в інтерв'ю британському "Channel 4".

    "Ми побачили результати переговорів між США та Росією, що відбулися в Женеві. І після перемовин російські війська повернулися до кордонів нашої країни. Росія все ще грає м’язами", - зазначив Кличко.

    Він також назвав несправедливим і тривожним той факт, що дискусії щодо вступу України в НАТО і щодо майбутнього нашої держави відбуваються без участі України. І відзначив небезпечність російської пропаганди.

    "Сьогодні насправді головна зброя Російської Федерації - медіапропаганда, а не танки і кулі. Ми розуміємо, що без пропаганди і втручання Росії конфлікту на сході України ніколи б не відбулося", - сказав Кличко.

    Раніше лідер "УДАРу" в інтерв’ю американському телеканалу CNN заявив, що Україна бачить своє майбутнє як демократична держава. Росія ж мріє відбудувати Радянську імперію, саме тому нарощує агресію на українських кордонах.

    НАТАЛІЯ ГУРКОВСЬКА

    Инф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.