• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зростання цін загрожує національній безпеці країни, – експерт

    Опубликовано: 2022-01-12 16:30:12

    Зростання цін, зумовлене некомпетентністю діючої влади, загрожує національній безпеці країни.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву політичного експерта Андрія Золотарьова.

    "Попри спроби влади, приховати стрімке зростання цін вона не здатна. Інфляція відчутно перевищує офіційні цифри та стала звичним явищем в житті українців. Подорожчання всього люди щодня відчувають на власному гаманці. Це прямий наслідок безпорадності та некомпетентності уряду. Інфляція - найвища за чотири роки, підприємці поставлені перед вибором - підіймати ціни, або закриватися", - наголошує експерт.

    За словами Золотарьова, про подібну перспективу, спираючись на власний досвід, ще влітку попереджала Юлія Тимошенко. Вона вимагала від влади дій на випередження, які б захистили людей від збідніння та країну від загрози дестабілізації. Горе-чиновники слушні поради проігнорували, і тепер за прорахунки влади змушені розплачуватися всі громадяни.

    "Як би не ставилися до Юлії Тимошенко недоброзичливці, вона нині єдиний дійсно професійний державний менеджер, який має досвід виводу країни з кризи. Що раніше влада це визнає, то з меншими втратами для пересічних українців країна зможе подолати нинішні складнощі", - переконаний аналітик.

    Нагадаємо, Держстат нещодавно прозвітував про рекордне зростання цін на споживчі та промислові товари.

    Саме запитом людей на професіоналів у владі експерти пояснюють збільшення підтримки "Батьківщини" та Юлії Тимошенко. Останню наприкінці року КМІС визнав єдиним політиком, спроможним сьогодні перемогти на президентських виборах Володимира Зеленського.

    НАТАЛІЯ ГУРКОВСЬКА

    Инф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.