• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Аеропорт Алмати буде закритий до закінчення НС

    Опубликовано: 2022-01-12 16:00:01

    Міський аеропорт Алмати закрили 6 січня через акції протесту в країні. Його відкриють тільки після закінчення НС, дата попереднього завершення режиму надзвичайного стану - 19 січня.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Tengrinews.

    "Аеропорт Алмати буде закритий до закінчення режиму надзвичайного стану", - йдеться в повідомленні.

    Режим НС був поширений на всю територію країни. Терміни завершення режиму НС поки не змінювалися, попередня дата завершення - 19 січня.

    Варто відзначити, що аеропорт Алмати - найбільший в Казахстані. Він був побудований в 1935 році. Акціонери підприємства - турецька TAV Airports (85%) і фонд Kazakhstan Infrastructure Fund (15%).

    Нагадаємо, у Казахстані через протести застрягла група українців, МЗС з'ясовувало, як їх відправити додому, після скасування рейсу з аеропорту в Алмати 5 січня.

    Крім того, раніше У МЗС повідомили, що на тлі масових протестів у Казахстані ведеться робота по поверненню додому українців, які застрягли в країні через скасування авіасполучення.

    Додамо, що раніше у Києві приземлився літак з українцями, які застрягли в Казахстані.

    ОЛЬГА БЕЛЕЙ

    Инф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.