• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЄС продовжив економічні санкції проти Росії на 6 місяців

    Опубликовано: 2021-12-20 09:45:19

    Лідери країн Європейського Союзу вирішили продовжити ще на 6 місяців чинні економічні санкції, введені проти Росії у відповідь на агресію в Україні.

    Про це написав у Twitter брюссельський кореспондент “Радіо Свобода” Рікард Джозвяк.

    “На тлі обговорень про нові санкції проти Росії у разі повторного нападу на Україну лідери ЄС погодилися продовжити чинні економічні санкції проти Росії ще на пів року. Вони діють вже 8 років”, – написав Джозвяк.

    Економічні санкції Євросоюзу вперше були введені 31 липня 2014 року у відповідь на дії Росії з дестабілізації ситуації в Україні.

    Вони були посилені у вересні 2014 року, а в березні 2015 року Європейська Рада погодилася пов’язати їх тривалість з виконанням Мінських угод.

    Відтоді ЄС кожні пів року продовжує дію економічних обмежень.

    Тим часом Україна, а також Литва і Польща закликають міжнародне співтовариство посилити санкції проти Росії на тлі накопичення російських військ навколо українських кордонів.

    Инф. finance.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.