• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Переможцем конкурсу на розробку надр Прикерченської ділянки визнано компанію Vanco Int. Ltd.

    Опубликовано: 2006-04-20 09:27:00

    Міжвідомча комісія з питань організації укладення і виконання угоди про розподіл продукції назвала переможця конкурсу на укладення угоди про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться в межах Прикерченської ділянки континентального шельфу Чорного моря. Ним стала компанія Vanco Int. Ltd. Про це повідомив голова комісії, перший віце-прем'єр-міністр Станіслав Сташевський. 

    Міжвідомча комісія з питань організації укладення і виконання угоди про розподіл Прикерченської ділянки шельфу Чорного моря прийняла до розгляду 5 заявок від семи компаній - учасників цього конкурсу: компанії «Хант Ойл Компані Оф Юкрейн» (Hunt Oil Company of Ukraine), спільну заявку компаній «Шелл» (Shell) і «Ексон Мобіл» (Exxon Mobil), заявку «Венко Інтернешнл Лімітед» (Vanco Int. Ltd.), спільну заявку компаній «Турки Петролері Ей Оу» (Turkiye Petrolleri A.O.) та «Альфа Ексуанн Лімітед» (Alfa Aksuan Ltd.), ВАТ «Укрнафта».

    Vanco Energy Company - одна з найбільших компаній, що здійснюють розробку родовищ нафти й газу на великих глибинах на Африканському шельфі. Компанія має ліцензії на розробку надр у Марокко, Кот-д-Івуарі, Гані, Екваторіальній Гвінеї, Габоні й Мадагаскарі.

    Інф. Урядовий портал

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.