• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На кредити онлайн припадає 95% пошуків фінпослуг українців в інтернеті – дослідження

    Опубликовано: 2021-12-09 15:30:41

    На кредити онлайн припадає 94,2% усіх інтернет-запитів українців на пошук фінансових послуг, що доступні на ринку. Про це йдеться у дослідженні попиту на банківські послуги та мікрокредити в інтернеті від Ольшанський&Партнери.

    У середньому за місяць українці вбивають у пошукову систему запити на кредити онлайн 6,9 млн разів.

    З січня 2019 до вересня 2021 року включно попит на кредити в інтернеті зріс на 24%, йдеться в дослідженні.

    Кредит грошима — найпопулярніша категорія, за якою українці шукають кредит в інтернеті: 6,2 млн таких запитів на місяць. Друга за популярністю категорія – кредит на авто: 100 000 запитів на місяць.

    Серед інших фінпослуг, які шукають українці в інтернеті 3,2% від усіх запитів припадає на пошук розстрочки, 0,9% – на депозити, 1,7% – інші послуги з прив'язкою до банку: електронний цифровий підпис, курс валют, оплата комунальних послуг, купівля квитків тощо.

    Автори дослідження зазначають, що під час пошуку кредиту українці майже завжди знають, де б хотіли його оформити. Тому вказують не лише послугу, а й назву організації.

    Топ-10 компаній, якими цікавляться українці під час пошуку кредиту грошима в інтернеті – це виключно мікрокредитні організації. Кількість таких запитів – 4,16 млн на місяць.

    У дослідженні йдеться, що кредити в банках українці можуть шукати іншим способом, наприклад, через мобільний застосунок або заходячи безпосередньо на сайт компанії.

    Роман Брыль

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.