• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кінець пандемії та відновлення світової економіки у 2022 році – прогноз JP Morgan

    Опубликовано: 2021-12-09 15:00:20

    Інвестиційний банк США JP Morgan прогнозує, що 2022 рік ознаменує кінець пандемії коронавірусу та повне відновлення світової економіки, повідомляє Reuters.

    За словами аналітиків банку, нові вакцини та терапевтичні засоби призведуть до "циклічного відновлення, повернення глобальної мобільності та звільнення відкладеного попиту з боку споживачів".

    Головний стратег із глобальних ринків JP Morgan, Марко Коланович, додав, що 2022 року банк очікує на зростання американського індексу S&P 500 майже на 8%. Зокрема, прибутковість 10-річних облігацій казначейства США – ключовий фактор зростання вартості запозичень у світі – також зросте до 2,25% до кінця 2022 року.

    "Ми вважаємо, що 2022 рік стане роком повного відновлення світу, закінчення пандемії та повернення до нормальних економічних та ринкових умов, які були у нас до спалаху COVID-19", – сказав Коланович.

    Наталия Фреик

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.