• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Литва передала Україні першу частину військової допомоги: Бажання Путіна ніколи не здійсняться

    Опубликовано: 2021-12-09 14:45:59

    Литва передала Україні першу частину військової допомоги – бронежилети та балістичні пояси. Про це повідомляють пресслужба Міноборони України та міністр нацоборони Литви Арвідас Анушаускас у Twitter.

    Анушаускас повідомив, що вирушив до Києва і передав Україні першу частину військової допомоги – у рамках домовленості Литва безкоштовно забезпечила ЗСУ бронежилетами та балістичними поясами.

    "Боротьба України – це також боротьба Литви", – написав він.

    Анушаускас також заявив, що незвичайне нарощування військової сили Росії біля кордонів України створює для країни серйозну військову загрозу, і Литва не може ігнорувати це.

    "Наша безпека безпосередньо пов'язана з безпекою України. Ми повністю розуміємо наміри Путіна, але його бажання ніколи не здійсняться", – заявив литовський міністр під час брифінгу у Києві.

    У Міноборони України повідомили про "епохальне рішення" Ради ЄС про надання Україні 31 млн євро на практичні потреби ЗСУ та подякували Литві та Анушаускасу за стійку та послідовну підтримку у відсічі збройної агресії Росії.

    Оксана Житнюк

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.