• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні не було жодного випадку смерті через вакцинацію проти COVID-19 – Кузін

    Опубликовано: 2021-11-16 15:15:54

    Завершені розслідування смертей після вакцинації проти коронавірусу в Україні не виявили зв’язку зі щепленням, повідомив головний санлікар Ігор Кузін в інтерв’ю Главкому.

    В Україні таких зафіксовано 124, повідомив Кузін. Це ті, що сталися впродовж 30 днів після вакцинації. Їх розслідують окремо.

    "Окремо наголошую, що тут не йдеться про причинно-наслідковий зв’язок із вакцинацією. Всі завершені розслідування (випадків смерті) зв’язку з вакцинацією не виявили", – пояснив головний санлікар.

    Всього, за останніми даними, десь 0,018% пацієнтів від загальної кількості щеплених мають несприятливі події після імунізації. Переважна кількість – це несерйозні випадки, наголосив Кузін.

    За збір та аналіз інформації про надзвичайні події після імунізації відповідає Державний експертний центр МОЗ. Раніше в центрі розповіли, як проводять розслідування смертей після вакцинації.

    Катерина Амеліна

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.