• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Швейцарії посилюють вимоги для в’їзду іноземних туристів

    Опубликовано: 2021-09-21 09:45:25

    З понеділка, 20 вересня, мандрівники, які в’їжджають до Швейцарії і не були щеплені проти COVID-19 або одужали від коронавірусу, муситимуть надавати негативний результат тестування.

    Про це Finance.ua дізнався у Reuters.

    В телеграм-каналі Finance_ukr ви можете більше дізнатись про умови в’їзду в різні країни. Також ми там публікуємо корисні поради для мандрівників. Підписуйтесь і ви!

    «Інфікування знижується, але залишається на високому рівні – занадто високому», – заявив міністр охорони здоров’я Швейцарії Ален Берсет.

    Він також додав, що відділення інтенсивної терапії у швейцарських лікарнях залишаються дуже завантаженими. Після літніх канікул різко зросла кількість інфікувань і госпіталізацій, і багато хто з тих, хто потрапив до реанімації, повернулися з-за кордону.

    Зміни для мандрівників. Усі мандрівники, незалежно від статусу вакцинації, повинні будуть заповнити форму, а ті, хто надає ПЛР-тест під час в’їзду, мають пройти другий тест через 4-7 днів після в’їзду.

    Крім того, Швейцарія запровадила нову вимогу до громадян – пред’являти COVID-сертифікат для входу до барів, ресторанів та інших закритих приміщень.

    Инф. finance.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.