• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Топ-3 поради, як підібрати дитячу постільну білизну

    Опубликовано: 2021-06-07 15:05:12

    Не усі батьки хочуть витрачати час на вибір виробів для ліжка свого маляти. Та дарма, адже цей складник місця для відпочинку допомагає забезпечити міцний та здоровий сон. Потурбуйтеся про те, аби ваш син чи донька мали якісні набори постільної білизни. Це можна зробити, знаючи, яка дитяча постільна білизна від Eney-plus є найкращою.

    1. Оберіть найякіснішу та найзручнішу тканину

    Кожен з батьків, хто купить дитячу постільну білизну з натурального текстилю, буде цілковито задоволений обновкою. Усім матусям та татусям відомо, що краще надавати перевагу комплектам без синтетичних домішок. Якщо хочете, щоб обраний набір прослугував якомога довше, виберіть варіант з міцних бавовняних тканин. Найкращим текстилем для застеляння дитячого ліжечка, є:

    • Бязь.
    • Ситець.
    • Батист.
    • Фланель.

    Останній різновид особливо добре себе проявляє щодо новонароджених — діточок з надчутливою шкірою. Ці матеріали природного походження мають гіпоалергенні властивості. Та на цьому їхні переваги не закінчуються. Натуральна дитяча постільна білизна чудово пропускає повітря та всотує вологу. Навіть часте прання не здатне вплинути на форму та колір виробу.

    Тканина має бути пофарбованою нетоксичним барвником з натуральним складом. Пересвідчившись у тому, що пануєте придбати саме таку продукцію, ви вбережете маля від алергії. Обираєте комплект дитячої постільної білизни у звичайному магазині? Зверніть увагу на склад та барвник. Інформації про те, чим пофарбовано тканину немає? Спробуйте відчути її запах: текстиль з синтетичним барвником неприємно пахне. Здійснюючи вибір онлайн, попросіть менеджера інтернет-магазину надати вам усі необхідні відомості.

    2. Надайте перевагу пастельним відтінкам та ніжним малюнкам

    Для немовлят зазвичай обирають дитячу постільну білизну в ліжечко тут. Вона мусить бути у приємних тонах: не насичених і не темних. У вас дівчинка? Придивіться до персикового, тьмяно-помаранчевого чи рожевого кольору. Хлопчикові можна придбати вироби м’ятного, блакитного чи ніжно-салатового відтінку.

    Діточкам, 3–5 років можна купувати продукцію з малюнками іграшок, принтами обожнюваних малечею мультфільмів, з персонажами казок, або просто милими сюжетами. Якщо ви є поціновувачем однотонних варіацій текстильних наборів, ліпше поки не замовляти дитині вироби червоного, фіолетового, чорного, синього кольорів. Така дитяча постільна білизна може погано вплинути на психічний стан малюка, до того ж вона більше відповідає підлітковому та юнацькому віку.

    3. Будьте уважними до дрібниць

    Батьки рідко звертають увагу на таку ледь помітну, але дуже важливу деталь, як шви. Треба оцінити їхню цілісність. Якщо її порушено, можливо, зовсім скоро вам доведеться підшивати браковані ділянки. Жоден дорослий, який раціонально витрачає кошти, не купить дитячу постільну білизну, яка не відповідає стандартам якості.

    Правильно пошиті вироби прошиваються спеціальним швом для білизни. Така продукція вирізняється особливою міцністю та тривалістю строку придатності. Комплект дитячої постільної білизни має відповідати параметрам місця, де спить маля. Виховуючи новонароджену дитину, краще не купувати десятки маленьких комплектів, адже діти надто швидко ростуть, і зовсім скоро вам доведеться змінювати текстильні обновки на більші за розмірами.

    В інтернет магазині Eney можна купити постільну білизну високої якості від виробника. Величезний асортимент товарів для ліжечка вашого найменшого домочадця за прийнятною вартістю — вагомий аргумент на користь відвідування сайту.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.