• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Індія отримала 17 партій допомоги з різних країн для боротьби з COVID-19

    Опубликовано: 2021-05-05 16:00:00

    Уряд Індії повідомив, що країна отримала 17 партій медичної допомоги з 14 країн світ. Про це повідолмяє УНН з посиланням на hindustantimes.

    Деталі

    В період з 24 квітня по 2 травня Індія отримала 17 партій медичного обладнання, в тому числі концентратори кисню, балони з медичним киснем, апарати ШВЛ, приліжкові монітори, противірусні препарати, набори для швидкого виявлення Covid-19, а також пульсоксиметри, маски N95 і засоби індивідуального захисту. Всього таку допомогу надали 14 країн.

    Повідомляється, що першою 24 квітня допомогу терміново відправила Великобританія. Країна надала 95 кисневих концентраторів, 20 апаратів Lumis BiPAP, 20 вентиляторів і супутнє обладнання. Їх відправили в різні лікарні столиці країни.

    Другою країною став Сінгапур, відправивши 256 кисневих балонів 28 травня, в той час як державні і приватні лікарні по всій країні повідомляли про брак медичного кисню для критично важливих пацієнтів.

    Серед країн, які надіслали свою допомогу були Румунія, США, ОАЕ, Ірландія, Таїланд, Німеччина, Франція, Узбекистан і Тайвань.

    Доповнення

    ВООЗ назвала основні причини нового спалаху коронавірусу в Індії. Серед них поширення більш сильних і заразних штамів коронавірусу, а також "ідеальний шторм" масових зібрань, і низький рівень вакцинації.

    Україна з 2 травня закрила в’їзд для іноземців та осіб без громадянства, які прибули з Індія або перебували на її території не менше семи днів протягом останніх 14 днів.

    Зебеде Шерфетдінова-Ковех

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.