• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Китай вводить санкції проти Великої Британії

    Опубликовано: 2021-03-26 13:00:04

    Влада Китаю вирішила ввести нові санкцій щодо фізичних та юридичних осіб Великої Британії за “поширення брехні і дезінформації” про ситуацію в Синьцзян-Уйгурському автономному районі. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу МЗС Китаю.

    Деталі

    Санкції буде введено щодо дев’яти фізичних і чотирьох юридичних осіб. МЗС Китаю звинуватив Британію у порушенні норм міжнародного права і “поширенні брехні і дезінформації” про ситуацію в Синьцзян-Уйгурському автономному районі

    Відтепер відповідним особам та членам їхніх найближчих сімей заборонено в’їжджати в країну (включаючи Гонконг та Макао), їхнє майно в Китаї заморожено, а громадянам та установам Китаю заборонено мати з ними справу.

    Цитата

    “Рішучість Китаю захищати національний суверенітет, безпеку і інтереси розвитку непохитна і застерігає британську сторону від того, щоб йти все далі і далі хибним шляхом. В іншому випадку Китай ще раз рішуче відповість”, — йдеться в повідомленні МЗС.

    Нагадаємо

    Європейський союз уперше за останні 30 років запровадив санкції проти Китаю. Обмежувальні заходи оголошені стосовно чотирьох чиновників і однієї юридичної особи, які, як вважають у Брюсселі, порушують права мусульман-уйгурів.

    ВМС Британії будуть увесь рік знаходитися в Арктиці для протидії Росії та Китаю.

    Златослава Максимук

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.