• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • YASNO закликає бюджетні та комунальні установи у столиці терміново розраховуватися за електроенергію

    Опубликовано: 2021-02-23 15:49:17

    Понад 94 млн грн заборгували за електроенергію бюджетні та комунальні установи у столиці. Серед них – заклади освіти та культури, лікарні, ОСББ, ЖБК, управляючі організації та комунальні підприємства, що обслуговують житлові будинки.

    Постачальник YASNO (ТОВ «Київські енергетичні послуги») наголошує: наявність договору про постачання електроенергії та регулярна оплата є обов’язком клієнтів відповідно до Правил роздрібного ринку електроенергії.

    Враховуючи соціальну важливість організацій, постачальник закликає керівництво закладів своєчасно проводити тендерні процедури та оформлення договорів, а розпорядників бюджетних коштів – сприяти якнайшвидшій оплаті рахунків. Надходження коштів є необхідною умовою для закупівлі постачальником електроенергії на ринку, а також виконання зобов’язань перед операторами системи розподілу та оператором системи передачі.

    YASNO дотримується законодавства та у визначені строки інформує клієнтів про наявність заборгованості, а також пов’язані із цим наслідки, відповідальність за які несе керівництво та розпорядники коштів бюджетних установ.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.