• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укрексімбанк видав перші кредити за портфельними гарантіями постачальникам полімерів з Дніпра

    Опубликовано: 2021-02-17 09:21:38

    Державний Укрексімбанк розпочав кредитування бізнесу із залученням державних гарантій на портфельній основі. Першими реалізованими проектами стали кредити на поповнення обігових коштів товариствам «ЮВК Груп» та «Ельбор-М» з міста Дніпра, які займаються оптовою торгівлею хімічними продуктами.

    Залучення державної гарантії на портфельній основі дало можливість суттєво збільшити обсяг необхідного позичальникам фінансування при дотриманні стандартних вимог до забезпечення за кредитом.

     «Сферою діяльності компаній є оптові поставки сертифікованої імпортної хімічної продукції високої експлуатаційної якості широкому колу виробничих підприємств України, які працюють у галузях будівництва, медицини та індустрії споживчих товарів. Для розширення їхніх трейдерських можливостей Укрексімбанком встановлено відновлювані кредитні лінії строком на 2 роки із загальним обсягом майже 30 мільйонів гривень», – зазначила заступник керуючого філією Укрексімбанку у м. Дніпрі Світлана Фицько.

    Урядова програми з надання державних гарантій на портфельній основі реалізується з метою підтримки мікро-, малого та середнього бізнесу в Україні через спрощення доступу підприємствам до банківського фінансування. У рамках цієї програми державний Укрексімбанк діє як Агент Уряду та безпосередній банк-кредитор.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.