• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У МОЗ повідомили, як формуватимуть списки на вакцинацію в Україні

    Опубликовано: 2021-02-05 17:00:53

    Механізм формування списків записів на вакцинацію в Україні передбачає два підходи. Про це під час виступу в парламенті сказав міністр охорони здоров’я Максим Степанов, передає кореспондент УНН.

    Цитата

    “На сьогодні механізм формування списків записів на вакцинацію передбачає два підходи: перший — формування списків через роботодавців, тобто з прив’язкою до місця роботи. Для таких категорій як медпрацівник, соціальні працівники, військовослужбовці тощо. Другий — це відкриті записи на вакцинацію соціальних категорій, не прив’язаних до місця роботи. Це, приміром, люди похилого віку”, — сказав Степанов.

    Деталі

    Зі слів міністра, відкриті записи на вакцинацію будуть здійснюватись не більш ніж за місяць до початку вакцинації, для людей, які належать до тієї чи іншої категорії.

    Записатись можна буде через інформаційний портал вакцинації, веб-портал електронних медичних систем, через сімейного лікаря або контакт-центр.

    Що було раніше

    В грудні минулого року у МОЗ повідомили, що в Україні кампанія із вакцинації населення від COVID-19 у 2021-2022 роках відбуватиметься у 5 етапів.

    Саша Картер

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.