• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ігри для дорослих: різновиди та особливості

    Опубликовано: 2021-01-20 19:47:08

    Настільні ігри відомі людству здавна. Різноманітні логічні задачі у різних форматах займали розуми багатьох. Для цього не потрібно багато дорогого знаряддя, приладдя чи місця. Такі заняття розвивали вміння логічно мислити, прогнозувати, що давало переваги і можливості піднятись вище у суспільстві.

    До таких практичних головоломок привчали дітей. Дитячі варіанти були трохи простішими, але теж вчили міркувати, аналізувати та перемагати у розумових поєдинках. З тих далеких часів до сьогодення дійшли такі класичні ігри, як шахи, нарди, карткові ігри, маджонг та інші.

    Особливості сучасних ігрових наборів для дітей

    У сучасному світі настільні ігри для дітей дуже популярні і широко розповсюджені. Це яскраві, красиво оформлені видання, що мають на меті стимулювати мислення дитини, розвивати її аналітичні можливості та здатність робити висновки. Якщо батьки приділятимуть увагу малечі, привчаючи та заохочуючи до гри, це добре вплине на загальний розвиток дитини, сприятиме її розумовому розвитку.

    Особливості ігор для дітей:

    • цікавий сюжет, що складається відповідно до вікової групи дітей;
    • оформлення яскраве, кольорове, з деталями, що привертають увагу;
    • розвивальний ефект — ігри мають на меті стимулювати розумову діяльність та вчити зосередженому процесу мислення, концентрувати увагу та розширяти кругозір;
    • не потребують спеціальної попередньої підготовки (бери і грай).

    Для ваших дітей та їх друзів чи однолітків існує великий вибір ігрових наборів для цікавого та змістовного проведення дозвілля. Ви також можете приєднатись до гри зі своїми малюками та допомогти їм розібратись із сюжетом або правилами. Для більш дорослих дітей, що вже є учнями, можна придбати інтелектуальні ігри — стратегії, квести, головоломки.

    Ігри для дорослих — весело, корисно чи пізнавально

    Асортимент дорослих наборів набагато ширший за попередній, вони можуть мати різний характер і використовуватись у різноманітних ситуаціях. Існують такі ігри для дорослих, в які можна грати швидко і весело, — застільні, фанти, вікторини; а є такі, що потребують часу і місця — стратегічні, карткові, економічні та інші.

    Усі ці варіанти включають найрізноманітніші жанри, а виробники увесь час пропонують нові варіанти або доповнення. Але всі їх можна розподілити на дві категорії:

    1. Для компаній. В залежності від змісту, їх можна використовувати на масових заходах колективу, святкуванні дня народження чи весілля, вечірці. Можуть бути як складними логічними завданнями, так і такими, що потребують використання алкоголю.
    2. Для двох. Ви можете чудово провести час з партнером, вирішуючи складну партію у класичні шахи, влаштувати логічну дуель, стати детективами. Але це ще не все. Настільні ігри з позначкою «18+» — для закоханих чи тих, хто не комплексує та не боїться експериментувати або бажає прискорити розвиток подій.

    Широке розмаїття назв та класифікацій дає великий простір для вибору, і ви обов’язково знайдете гру собі до вподоби!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.