• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кім Чен Ин оголосив про нищівний провал економічного плану КНДР

    Опубликовано: 2021-01-06 17:00:58

    Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин визнав майже повний провал п’ятирічного плану економічного розвитку країни. Виступаючи 5 січня на відкритті з’їзду Трудової партії Кореї, він заявив, що цілі в рамках плану, який повинен був бути виконаний до кінця 2020 року, не було досягнуто практично в жодному з секторів, передає в середу, 6 січня, північнокорейське державне інформагентство ЦТАК, інформує УНН.

    За його словами, допущені помилки повинні бути ретельно проаналізовані.

    При цьому Кім зазначив “блискучі успіхи” Трудової партії і народу КНДР, який під час пандемії коронавірусу “рішуче долав труднощі”.

    Очікується, що на партійному з’їзді, який за всю історію країни проводиться лише в восьмий раз, буде прийнятий наступний п’ятирічний економічний план. Також повинна бути затверджена нова політична лінія щодо США і Південної Кореї.

    Раніше, 1 січня, Кім Чен Ин, відмовившись від традиційного новорічного звернення до народу, написав жителям країни від руки лист з поздоровленнями, в якому подякував за підтримку правлячої партії “в скрутні часи”.

    Ілля Нежигай

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.