• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Надійно, вигідно та оперативно: як продати авто у Києві

    Опубликовано: 2020-11-06 13:07:14

    Автовикуп у Києві: кому потрібен сервіс

    Продаж авто - завдання не з легких. А вигідно продати транспортний засіб не так легко. Задача ускладнюється, коли авто придбане у кредит або після дорожньо-транспортної пригоди. На допомогу прийде послуга автовикупу. Вона стає все популярнішою, і їй віддають перевагу все більше людей. Завдяки автовикупу ви можете терміново продати авто.

    Головна перевага сервісу - можливість зекономити час. Хоча ціна трохи менша, ніж ринкова, але це точно вигідніше, ніж звертатися до сумнівних перекупщиків. А ще -  паперова тяганина зведена до мінімуму. Є багато випадків, коли машину продавали буквально за годину. І за пристойну ціну. Крім того, це можливість вигідно продати транспортний засіб після ДТП чи несправне авто.

    Наприклад, компанія «Скуп Авто» пропонує вигідні умови  автовикупу у Києві. Цілком реально отримати навіть 95%  вартості автомобіля. Компанія успішно працює більше, ніж 10 років на ринку. І за цей час переваги співпраці з нею оцінили тисячі клієнтів. Крім того, можливий викуп не тільки у Києві, а й в інших містах. Компанія надає послуги евакуатора, щоб швидко доставити транспортний засіб на свою стоянку.

    Автовикуп

    В чому переваги послуги

    Продавці, які вже скористалися послугами автовикупу, називають такі переваги:

    1. Економія часу і зусиль. Продаж авто вимагає багато сил і часу. Адже потрібно розміщувати оголошення на спеціалізованих сайтах, у соцмережах, їздити на авторинок. А - ще відповідати на дзвінки, яких може бути добрий десяток за день.

    2. Простота оформлення. Паперова тяганина також забирає багато часу. Якщо ж ви оберете послугу автовикупу, весь процес оформлення документів бере на себе компанія.

    3. Надійність. Можна назвати багато випадків, коли продавець втратив і авто, і грошей не отримав. Особливо, коли в питаннях купівлі -продажу авто зовсім немає досвіду. Тому краще звернутися до фахівців. Це вбереже вас від зайвих ризиків.

    4. Фінансова вигода. Послуга автовикупу дозволяє продати авто за цілком вигідною ціною. Наприклад, компанія «Скуп Авто» може запропонувати навіть 95%  вартості автомобіля. Звичайно, все залежить від стану транспортного засобу та інших засобів.

    5. Швидкість процесу  продажу. Продати авто цілком реально навіть за один день. Для цього потрібно звернутися у компанію, яка пропонує автовикуп, залишити заявку. Фахівці компанії оперативно виїжджають на клієнта, оцінюють стан авто і пропонують ціну. Після узгодження суми оформлюється угода.

    Спеціалісти компанії «Скуп Авто» - досвідчені та надійні, тому весь процес займе мінімум часу.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.