• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Перший віце-прем'єр-міністр України Станіслав Сташевський провів чергову нараду щодо запровадження на українсько-молдовському кордоні митних процедур

    Опубликовано: 2006-03-23 09:34:00

    Під головуванням Першого віце-прем'єр-міністра України Станіслава Сташевського відбулась чергова нарада щодо запровадження на українсько-молдовському кордоні митних процедур у відповідності до спільної заяви прем’єрів України та Республіки Молдова від 30.12.05.

    Під час наради представники міністерств та відомств України   інформували про поточний стан розвитку ситуації та детально обговорили результати здійснених заходів з організації безперешкодного вантажопотоку між двома країнами. В цьому контексті було підтримано ініціативу Державної митної служби України щодо можливості розроблення більш ефективного механізму отримання митного забезпечення Республіки Молдова. Станіслав Сташевський дав відповідні доручення стосовно направлення їх для вивчення молдовською стороною.

    Також було розглянуто стан підготовки до проведення на території Республіки Молдова виборів народних депутатів України, в тому числі щодо реалізації комплексу заходів спрямованих на забезпечення ефективної роботи виборчих комісій в Кишиневі та Бєльцах.

    Інф. Урядовий портал

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.