• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна співпрацюватиме з Афганістаном у галузі освіти і науки

    Опубликовано: 2020-10-30 17:30:15

    Заступник міністра освіти і науки України Артур Селецький зустрівся із надзвичайним і повноважним послом Ісламської Республіки Афганістан в Україні Валі Монаваром та обговорили можливості сприяння розвитку прямого співробітництва між університетами країн. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Міністерства освіти і науки України.

    "29 жовтня 2020 року відбулась зустріч за участю заступника міністра освіти і науки України Артура Селецького із надзвичайним і повноважним послом Ісламської Республіки Афганістан в Україні Валі Монаваром. Учасники заходу обговорили можливості сприяння розвитку прямого співробітництва між університетами країн, обмін студентами та викладачами, особливості впровадження дистанційного навчання", - сказано у повідомленні.

    Зазначається, що також заступник міністра висловив впевненість пану послу у продовженні ефективного діалогу щодо активізації співробітництва між Україною та Афганістаном в освітній сфері. За результатами зустрічі домовлено про укладення відповідного меморандуму.

    Нагадаємо, Міністерство освіти та науки опрацьовує питання створення е-платформи для студентів-іноземців.

    Валерія Гуржий

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.