• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На президентських виборах у США достроково проголосували вже 75 млн американців

    Опубликовано: 2020-10-29 16:30:23

    Понад 75 мільйонів американських виборців достроково проголосували на президентських виборах за менш ніж тиждень до їх офіційного проведення. Такі дані випливають з проекту United States Elections Project, очолюваного професором Університету штату Флорида Майклом Макдональдом, передає УНН.

    Станом на ранок четверга, 29 жовтня, достроково проголосували вже 75,792,256 виборців, що становить більше половини від загального числа виборців, що проголосували на виборах 2016 року. Тоді свій голос віддали 138,8 мільйона людей.

    Раніше на дострокових виборах проголосував кандидат в президенти США від Демократичної партії Джо Байден. Його головний опонент, чинний президент США республіканець Дональд Трамп, неодноразово заявляв про те, що побоюється маніпуляцій і фальсифікацій в ході дострокового голосування, проте нещодавно сам достроково проголосував на президентських виборах.

    На загальних виборах в США, що пройдуть 3 листопада, будуть обрані президент і віце-президент, 35 сенаторів, все 435 членів Палати представників, 13 губернаторів штатів і територій, а також місцеві органи влади. Боротьбу за пост президента ведуть республіканець Дональд Трамп і демократ Джозеф Байден. Інавгурація нового президента США відбудеться 20 січня 2021 року.

    Ілля Нежигай

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.